2009 05 31 - Nu Är Sommaren Här

Just nu är klockan 22.35 och det är 27 grader inne... Det är vindstilla ute också så den 20-gradiga kvällsluften kommer liksom inte in även fast man har en hel del fönster öppna.

Spelade i Bollnäs fredag-lördag. Det var riktigt kul då bandet som var bokat, Backyard Jam från Eskilstuna, hade både mig och sångerskan som vikarier. Den enda jag har träffat innan var keyboardisten Cem, så vi övriga hälsade på varandra för första gången ett par timmar innan första set. Riktigt kul att det gick så bra som det gjorde och att man fick beröm! Otroligt trevliga killar och en fantastisk tjej!

ps, det är ett riktigt dåligt utbud av färdiga teman här på blogg.se. Inte något färgschema eller stil som faller mig i smaken.

2009 05 18 - Back To The Roots

Nåja, tillbaka till rötterna är kanske att ta i, men idag jobbade jag på Grimsta igen. Hann inte prata med så många lärare men det är väldigt mycket på gång just nu så ovissheten är stor bland de flesta. Lektionerna gick i alla fall bra, trots att musiksalen och dess förråd såg ut som ett helt slagfält och att katedern var en miniatyr av hela Stockholms sopberg...

MItt gnäll över ont i halsen var i alla fall befogat. När jag klev upp i fredags hade jag så djävulskt ont och när jag tittade på mitt svalg i spegeln var det en väldigt otrevlig syn. Jag åkte till akuten och där tog det inte många sekunder för dem att konstatera att det var streptokocker (stavas det med c eller k i mitten?) så nu går man på penicilin. Har ni tänkt på vad starkt penicilin luktar när man kissar?....

Imorgon är det rep med Martina igen. Hoppas det blir bättre än förra gången. Hon kom på att vi skulle spela en annan låt nu, så det blir lite stressfaktor, men... man är ju proffs. Berättar mer om "Martina-projektet" längre fram.

Avslutar med det tragiska faktum att jag fortfarande inte har tvättat bilarna... Och reflektionen över att jag måste ha lite fler bilder i min blogg för att lätta upp den, ska bättra mig.

2009 05 14 - Mycket På Gång

Dags att gå och lägga sig... På eftermiddagen idag så slog något som känns oroväckande likt influensa till. Har just nu j-ligt ont i halsen och hela kroppen värker. Hoppas jag vaknar frisk, vill inte behöva ringa och ställa in mitt vikariat på Runbyskolan i morgon. Var där idag också och det var minst sagt en varierad upplevelse. Tyvärr slutade det i moll och jag var väldigt arg på ett par elever när jag åkte hem, skrämmande otrevligt uppträdande! Usch och fy! Kan inte skriva här vad jag tycker om dem då en blogg ju, även om det är osannolikt, kan läsas även av dem.

Skönt rep med Rough Diamond. Vi pratade ihop oss lite om hur vi ska jobba framöver då jag gnällt lite tidigare över att vi inte gör speciellt mycket av vår "verksamhet". Jag tror vi kunde ha varit med hörn lite här och var vid det här laget om vi lagt ner tid och energi på t ex marknadsföring. Det var vad vi pratade om och vad vi bestämde att vi ska försöka ta itu med.

Lite andra roliga projekt på G också som borde in under dagens rubrik, men nu mår jag skit och ska krypa i säng.

2009 05 13 - Anne Frank

Idag har varit en riktig skitdag. Jag tänker inte bena ut varför eller va som hänt eller inte hänt, men det var ingen bra dag. Den avslutades i alla fall med rep med Martina på Fryshuset. Det var kul, trots att det gick ordentligt trögt idag. Hann impulsköpa en gitarr till också... Det börjar bli lite för många igen nu.

Imorgon har jag, som läget är nu, inget jobb. Då ska jag försöka vara lite duktig och storhandla mat samt arbeta med Martinas låtar. Vore kanon om jag hann tvätta bilen också, men det får bero lite på vädret. I bakhuvudet surrar just nu en tanke på att det är något viktigt imorgon också, men jag kan inte komma på vad. Grymt trött och dåligt med inspiration idag så jag slutar nu...

ps, Har haft ett litet glapp i allmänbildningen: Jag har aldrig läst Anne Franks Dagbok! Nu gör det i alla fall, eller snarare Gunilla Röhr läser den för mig. Ljudbok alltså. Hon läser bra och låter precis som en ung sprallig tjej.

2009 05 11 - Vad gav den här dagen egentligen?

Ja visst ja, jag skulle ju vara duktig på att uppdatera bloggen... Ok, då kör vi:
Måndagen den 11 maj har snart förpassats till "det förflutna", men vad dög den till då? För min del gick i stort sett hela dagen åt till två saker: Att programmera en låt som redan finns och designa om en hemsida som fortfarande ser likadan ut...

Martinas låt "Heartland" kan helt klart bli en hit. Jag gillade den inte först då den är "alldeles för enkel" och "full av musikaliska klyschor", men har sedan dess vant mig vid detta och tror nu att dessa egenskaper är precis det som gör att den har hitpotential. Lite detaljer bör dock fixas innan den kan släppas och trots att demo redan finns och slutgiltig skivversion inte kommer att göras av mig så har jag idag suttit och gjort min version - Helt i onödan förmodligen.

Hemsidan som jag gjort åt Take Cover har jag varit nöjd med. Dock uppstår problem så klart när andra ska kunna uppdatera sidan, lägga till fotoalbum osv, så den måste göras om. Dessutom tycker några att stjärnhimlen är ful och gör att sidan inte är tillräckligt bred samt att det blå och röda gör sidan för "julig". Jag håller inte med men har ändå suttit några timmar med att försöka hitta en ny färgskala till sidan. jag har inte kommit på något bra och har således nte åstadkommit något. Jo, breddat huvudförnstret, det är allt.

Slutsats: Vad har du fått gjort idag? Inte ett jävla dugg! Men kul var det...

2009 05 10 - Back In Business

Ok... Då gör vi ett nytt försök att få en kontinuitet i bloggandet. Det vore kul om fler läste den så ni som tycker att den är okej; skicka gärna vidare tips till andra...

I helgen har Hypokondrix varit i Borlänge och spelat på Liljan både fredag och lördag. Jag var väldigt hes och rosslig redan när vi åkte dit och fredagen lät inget vidare. Det var ganska dåligt med fok också så jag kan nog med rätta påstå att det var en av mina sämre spelningar, gjorde inte speciellt bra ifrån mig. Hela lördagen var det jobbigt att bara prata så jag var ganska övertygad om det skulle gå alldeles åt pipan på kvällen, men jag ylade på och folk röjde så det gick helt okej! Tydligen gillade publiken att höra Lemmy tolka Gyllene Tider... Kul spelning, mycket folk!

När jag kom hem började dammsuga båda bilarna ordentligt, något som inte blivit gjort på hela vintern, och insåg att jag är en del av Familjen Snusk. Förutom självklara saker som grus och p-biljetter upptäckte jag en hel del kaffefläckar och sammanlagt säkert en och en halv portion pommes frites från Mc Donald's  gömt under stolar, gummimattor och säkerhetsbälten... Än så länge har jag bara jobb på torsdag denna vecka så det blir att ägna måndagen åt att skrubba bilarna invändigt och sedan tvätta dem utvändigt.

RSS 2.0