2009 06 29 - Feber

Kul helg på Åland! Det är väl synd att säga att det var årets ösigaste gig, men det var MYCKET folk där och lyssnade gjorde, sedan var det väl lite si och så med partajandet. Fast det kanske inte är så märkligt då det var första helgen på över en veckas idrottstävlingar...

Lite "personalfest" blev det dock. Annikas USA-kompis Tracy fyllde 40 så vi var 7 pers som väsnades på ett hotellrum till halv fem på morgonen, konstigt att ingen kom och klagade... På lördagen gjorde jag nåt som man sällan gjort: Jag gick upp och käkade frukost (vilket jag var ensam om) men sedan låga jag i sängen hela dagen fram till 19.30! Apropå rubriken så var det nog då jag blev smittad av Peter som låg 2 meter bort i den andra sängen hela dagen och fyllde rummet med sina baciller.

Och idag är man helt sänkt och 28 grader varmt inne. Casper fick vara med farmor istället för att hitta på något med mig och jag har hunnit med 2 långfilmer (Troja & Supernova) och någon mer lär det ju bli innan dagen är slut. Man orkar inte mycket.



2009 06 26 - Sånt Där Man Inte Visste Fanns

Idag bär det iväg till Åland. Jag ska vicka med Take Cover och vi kan nog få riktigt kul om bara 1- Vädret blir bra och 2- Allergin lyser med sin frånvaro.

Apropå rubriken "Sånt Där Man Inte Visste Fanns" så heter arrangemanget vi ska spela på "The International Island Games" vilket är en "miniolympiad" för öar/öriken. Denna tävling genomförs tydligen vartannat år sedan 1985 och har 25 medlemsöar, bland annat Jersey, Färöarna, Rhodos, Falklandsöarna (de har en bit att åka...), Grönland, Isle Of Man, vårt eget Gotland och naturligtvs Åland med flera.

Jag antar att vi kommer att spela i något öltält eller liknande då det väl lär vara lite festival i stan apropå detta. Men allt sånt är en överraskning när man kommer dit. Får väl blogga om hur det var sen... Apropå bilden nedan förresten så använder Gotland numer sin egen flagga och inte den svenska.



2009 06 23 Wow, En Uppdatering!

Det börjar bli som jag befarade. Jag är ingen bloggare helt enkelt. Nu gör jag ett försök igen och siktar in mig på de där bloggarna med kortare (mer intetsägande?) inlägg. Kanske kommer jag då att klara av att uppdatera någorlunda regelbundet....

Nu ska jag snart åka till "Gitarrdelar" och köpa lite smågodis. Förhoppningsvis ska mitt "missbruk" med att köpa och sälja gitarrer och delar till höger och vänster mattas av en aning. Det är i alla fall tanken. Förutom lite småsaker har jag två fina gitarrer till salu och när jag blir av med dem har jag fortfarande kvar allt jag behöver... eller?

2009 06 11 - Back In The Village

Det tar några dagar att komma tillbaka in i matchen igen... Förra veckan var det alltså Sweden Rock Festival från tisdag kväll till söndag. En duktig bloggare hade naturligtvis haft en laptop eller bloggat från telefonen under veckans gång, men den rutinen har jag inte fått än. Och ska jag gå igenom hela veckan i ett inlägg så blir det nog aldrig skrivet eller inte läst av många... Det får bli en blogg i imperfekt helt enkelt, jag slänger in lite korta kommentarer då och då.

Tisdagen den 2 juni bar det i alla fall av söderut i egenskap av guitartech/hjälpreda till bandet Hysterica som hade gig på Gibsonscenen på onsdagen kl 17.15. Resan gick fin-fint. Jag körde hela vägen ner och hade sällskap av "Bitchie Blackwhore's" gravida dotter Emelie och hennes Australiensiske pojkvän Jeff. Fick således damma av min engelska under några timmar vilket var helt klart nyttigt. Vid första rökpausen (nej, jag röker inte) blev vi varse att rockstjärnorna redan hade druckit champagne och ätit jordgubbar i Cheva Vanen... Stjärnstatus, ja. Metal, nja....


RSS 2.0