Sjuk igen

Om en bild säger mer än tusen ord... Vad säger då inte 24bilder/sekund
i 20 sekunder?


Mensa

Nåja, ingen har väl tvivlat men....


Död åt snören

Någon gång kom någon på (en man så klart, ska förklara sen hur jag kan försvara det) att man kan sätta spännen på skridskor. Jag vill att det införs en åldersgräns på när man får införskaffa skridskor med snören...

1900-TALET




2000-TALET


Skolmässa

Skolmässa i Väsby Centrum igår. Det var kul! Träffade en massa gamla kollegor och pratade med föräldrar och blivande (?) elever. Men jag avundas dem inte, snacka om att få beslutsångest -vilken skola är den rätta för mitt barn?

Nu är ju naturligtvis skolan jag jobbar på den bästa och valfrihet och flera alternativ är bra, men jag är nog också en representant för "de lata svenskarna" som gärna slipper välja pensionsbolag, doktor, dagis osv osv... Så frågan är: Beror allt privatiserande och alla växande valmöjligheter på att de flesta innevånarna vill ha det så eller är det ett resultat av "populistiskt tänkande" av de flesta av våra partier för att möta misstro och politikerförakt?

Hur som helst tror jag vi gjorde bra ifrån oss och att vi har en bra framtid. Snyggaste montern hade vi i alla fall:


Nytt År! Redan?

Då gör vi ett försök igen då... Bloggen som blev en Twitter, som blev en blogg, som blev ingenting.... Som började om, som.... äh, is there anybody out there?

RSS 2.0