2008 12 07 - Dagen efter Kairo

Idag är man lite sliten... Stor fest på Kairo igår för Linnea som fyllde 25år och Hypokondrix stod på scenen (www.hypokondrix.com). Mycket trevlig fest och ett bra drag på gästerna. Vi hade repat in lite nya fräscha covers och därav valet av musiktips här nedan... Men varför så mycket text på dagens refränger?!


De gamla godingarna består ju av typ "Oh, la, la, jag vill dig..." fyra gånger på raken eller "Back in the summer of '69..." och inget mer, men när man försöker lära sig Gavin DeGraw, Daughtry, Nickelback och Kid Rock för att nämna några, ja då är det 8-10 rader text i varje refräng?! Hade det varit "Spaning i P3" hade jag definitivt tagit upp detta som en trend

Snart jul och de närstående börjar fråga efter önskelista. Det är inte lätt! Det är ju inte precis så att man tycker att man har allt redan, men kläder vill man välja själv, musik stjäl man instället för att köpa nuförtiden och man kan ju inte vara så oförskämd mot alla släktingar att man bara önskar sig tokdyra saker... Jag får börja fundera på allvar, det dyker säkert upp en önskelista här snart.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0